Blizzhackers

Home of the Dupe since 2001

* Login   * Register    * FAQ    * Search

Join us on IRC: #bh@irc.synirc.net (or Mibbit Web IRC)


It is currently Sun Jun 25, 2017 4:37 am


All times are UTC [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 472 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 32  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 2:54 am 
 
Banned
Banned
User avatar

Joined: Wed Oct 18, 2006 11:17 pm
Location: Sands of The Ghetto Iraqi Projects
FooSoft wrote:
You MSN or IRC?


Msn, aim, yahoo, email. :)

Top
 Profile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 2:56 am 
 
User
User
User avatar

Joined: Sat Sep 02, 2006 10:16 pm
AmirReborn wrote:
FooSoft wrote:
You MSN or IRC?


Msn, aim, yahoo, email. :)


Check pm

Top
 Profile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 2:58 am 
 
Banned
Banned
User avatar

Joined: Wed Oct 18, 2006 11:17 pm
Location: Sands of The Ghetto Iraqi Projects
FooSoft wrote:
AmirReborn wrote:
FooSoft wrote:
You MSN or IRC?


Msn, aim, yahoo, email. :)


Check pm


No Pm sent ><

Ok i did exactly what you said in your guide

The program is on west, the txt thing is on europe

On d2 i click on the europe button, and it connets, thjen i tyupe in my PW and it goes to my west acc while on europe, i go in game and type in .ip and doesnt work, i extracted plugins in diablo 2, but nothign works

im using d2 loader, other hacks work but not this one ><

Top
 Profile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 3:49 am 
 
Banned
Banned
User avatar

Joined: Wed Oct 18, 2006 11:17 pm
Location: Sands of The Ghetto Iraqi Projects
AHAHAHAHAHA
AHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

THIS BITCH WROIKS! YES I MADE IT WORKA HAHAHAHAHAHA

VOUCH VOUCH VOUCH!!!!!!! 100% CLEAN WORKING MUAHAHAAH

Top
 Profile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 4:24 am 
 
User
User
User avatar

Joined: Sat Dec 04, 2004 4:24 am
Location: O.o ! o.O
lol k nice job OP.

_________________
Image

Top
 Profile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 8:23 am 
 
Retired Staff
Retired Staff
User avatar

Joined: Sun Apr 11, 2004 9:33 pm
Location: Awesomeville
~moved

i haven't scanned this, but you guys know the deal. use at your own risk and all that jazz.

_________________
Image

Top
 Profile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 3:33 pm 
 
User
User

Joined: Sat Oct 21, 2006 2:01 pm
Okay, I am still having a bit of a problem, It is loading onto my realm perfect, I get into the game and type .ip and it does not do anything, The plugins are left default in the folder, should i put them in Source > Plugins ?? :( I just want to get this working, If anyone can kindly help me with steps Add me on msn -> Craig_freckelton@hotmail.com

Top
 Profile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 4:35 pm 
 
User
User

Joined: Sun Oct 22, 2006 4:29 pm
Can someone help me? I went to-
notepad C:\WINDOWS\system32\drivers\... I can't find etc/hosts
I'm sorta new here.

Top
 Profile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 4:59 pm 
 
User
User

Joined: Sat Oct 21, 2006 2:01 pm
Start > run
Than type this in the bar


notepad C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts




Can anyone help me with my question?

Top
 Profile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 5:02 pm 
 
User
User

Joined: Sun Oct 22, 2006 4:29 pm
It Didn't work..i don't know why. it says cannot open (so and so) file
Make sure the disk is in the drive specified.
My diablo 2 disk is in there already.

Top
 Profile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 5:05 pm 
 
User
User

Joined: Sat Oct 21, 2006 2:01 pm
Do you by chance use MAC?

Top
 Profile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 5:17 pm 
 
User
User

Joined: Sun Oct 22, 2006 4:29 pm
No, i use a windows ME edition.

Top
 Profile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 5:19 pm 
 
User
User

Joined: Sun Oct 22, 2006 4:29 pm
I'm using my E drive instead of C because it wont open/close, does it matter any?

Top
 Profile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 5:51 pm 
 
User
User

Joined: Sat Oct 21, 2006 2:01 pm
Rofl, I got it working !! :)


Is there anyway i can make colored text or colored game names?

Top
 Profile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 6:04 pm 
 
User
User

Joined: Sun Oct 22, 2006 4:29 pm
Can someone plz help me..
Will this work with East too? :evil:

Top
 Profile  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 472 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 32  Next

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron