Blizzhackers

Home of the Dupe since 2001

* Login   * Register    * FAQ    * Search

Join us on IRC: #bh@irc.synirc.net (or Mibbit Web IRC)


It is currently Sun Apr 30, 2017 9:57 am


All times are UTC [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 102 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Author Message
 Post subject: Re: [d2bot] Performance and Bug Fixes
PostPosted: Mon Aug 11, 2014 5:51 pm 
 
User
User

Joined: Thu Oct 10, 2013 10:58 pm
During the outage, i used my google skills to pull up this cache of ur release: http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-a

might wanna save it if u use firefox

Top
 Profile  
 Post subject: Re: [d2bot] Performance and Bug Fixes
PostPosted: Tue Aug 12, 2014 1:26 am 
 
User
User
User avatar

Joined: Wed Jul 16, 2014 9:36 pm
nvm im stupid thx for help
could you fix the period in profile names though?

Top
 Profile  
 Post subject: Re: [d2bot] Performance and Bug Fixes
PostPosted: Tue Oct 21, 2014 2:31 pm 
 
User
User

Joined: Tue Sep 30, 2014 4:13 pm
Move to support thread.

Top
 Profile  
 Post subject: Re: [d2bot] Performance and Bug Fixes
PostPosted: Mon Jan 05, 2015 6:41 am 
 
User
User

Joined: Tue Jul 06, 2004 7:47 pm
I've noticed when my automule profile ends (or begins, I can't remember), an "all keys are being used" error pops up. The automule does mule though.

Top
 Profile  
 Post subject: Re: [d2bot] Performance and Bug Fixes
PostPosted: Thu Jan 08, 2015 5:39 pm 
 
User
User

Joined: Fri Jul 18, 2014 5:42 pm
Hi Noah !

Please may you explain me how do I overwrite new default manager by old manager (can you upload it's code please?). Because recently I installed fresh new bot with TortoiseSVN, but that manager is crashing a lot and slowing my system (win7 32bit). I can't bot with it at all. But I have to test bots on new core to help Kolton find bugs, which are probably still there.

Thank you for understanding

Top
 Profile  
 Post subject: Re: [d2bot] Performance and Bug Fixes
PostPosted: Tue Feb 17, 2015 12:15 am 
 
User
User

Joined: Mon Feb 16, 2015 11:43 pm
I am using the current CORE15 within Windows 8.1 x64 and recently installed 4.5 framework and MS Visual C++ redistributable and questioned their level of importance and wanted to understand why I need them. Also I am wondering if d2bot needs to be in Win7 compatibility mode.


1) How does having the recommended MS Visual C++ redistributable and 4.X Framework benefit? AKA is it really really required?
2) Should I be ticking any of those feature boxes in 3.5/4.5?
3) Should I be running d2botsharp/bot in win7 compat mode even if I am having no issues with just running as admin?



What it says I should have/run:
Image

What I have enabled/installed:
Image
Image

Top
 Profile  
 Post subject: Re: [d2bot] Performance and Bug Fixes
PostPosted: Thu Mar 19, 2015 11:47 pm 
 
D2BS Dev
D2BS Dev
User avatar

Joined: Sun Jun 22, 2008 7:00 pm
the c++ redistributable packages are not needed by d2bot however, are needed for d2bs
all you need for d2bot # is .net 4+

the win7 compat mode is for some window related messages (though I'm not even sure if this is needed anymore after some changes I've made, it has not been tested)

_________________
lagfix.dll -- Blocks skills that causes game lag
NipCheck -- An offline .nip checker
PhotoGrid Sharp -- An image collage maker with formatting features
d2bot# with kolbot -- For live support: irc://irc.synirc.net/d2bs

Top
 Profile  
 Post subject: Re: [d2bot] Performance and Bug Fixes
PostPosted: Fri Apr 10, 2015 5:40 pm 
 
User
User

Joined: Mon Feb 16, 2015 11:43 pm
the c++ redistributable packages are not needed by d2bot however, are needed for d2bs
all you need for d2bot # is .net 4+

the win7 compat mode is for some window related messages (though I'm not even sure if this is needed anymore after some changes I've made, it has not been tested)


I have been using newest rev (with ur changes) for quite some time, and I have had netframework 4.x disabled for the past month or so (nothing noticeably different from when I had it on).

What does net framework (3/4) do for d2bs or d2bot or d2?
Why should I have it enabled if I don't notice any difference?
Could it be putting ware on my system by not having it enabled?

Top
 Profile  
 Post subject: Re: [d2bot] Performance and Bug Fixes
PostPosted: Tue Jun 02, 2015 11:25 am 
 
User
User

Joined: Mon Feb 16, 2015 11:43 pm
the c++ redistributable packages are not needed by d2bot however, are needed for d2bs
all you need for d2bot # is .net 4+

the win7 compat mode is for some window related messages (though I'm not even sure if this is needed anymore after some changes I've made, it has not been tested)


I have been using newest rev (with ur changes) for quite some time, and I have had netframework 4.x disabled for the past month or so (nothing noticeably different from when I had it on).

What does net framework (3/4) do for d2bs or d2bot or d2?
Why should I have it enabled if I don't notice any difference?
Could it be putting ware on my system by not having it enabled?

:-?

Top
 Profile  
 Post subject: Re: [d2bot] Performance and Bug Fixes
PostPosted: Tue Jun 02, 2015 6:51 pm 
 
D2BS Dev
D2BS Dev
User avatar

Joined: Sun Jun 22, 2008 7:00 pm
d2bot #, the game manager for d2bs, relies on .net runtime framework
you already have .net 3 or 4 on your windows 7/8 if you use windows updates, what you mentioned "having it enabled" is not .net 3/4 it is .net advanced services, you don't need the advanced services

next, the c++ framework is needed for d2bs, the dynamic lib that is injected into diablo 2 client. Both of these libraries are required and if the bot is working for you then you already have them.

_________________
lagfix.dll -- Blocks skills that causes game lag
NipCheck -- An offline .nip checker
PhotoGrid Sharp -- An image collage maker with formatting features
d2bot# with kolbot -- For live support: irc://irc.synirc.net/d2bs

Top
 Profile  
 Post subject: Re: [d2bot] Performance and Bug Fixes
PostPosted: Sun Jan 31, 2016 10:12 pm 
 
User
User

Joined: Thu Dec 01, 2011 2:38 am
" / /useast": ["all"], < works fine
" / /useast": ["need_sockets","needs_socket","need_socket","needsmoresocket","needmoresockets"], < after the last toon it will keep loging in on the same account wont move onto the next account

Top
 Profile  
 Post subject: Re: [d2bot] Performance and Bug Fixes
PostPosted: Sun Jan 31, 2016 10:42 pm 
 
User
User

Joined: Tue Oct 20, 2015 10:20 pm
Location: DE
" / /useast": ["all"], < works fine

Speaking of the mule-logger - I don't see how singleplayer chars can be specified with that list.

_________________
--HaJo

Top
 Profile  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 102 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron