Blizzhackers

Home of the Dupe since 2001

* Login   * Register    * FAQ    * Search

Join us on IRC: #bh@irc.synirc.net (or Mibbit Web IRC)


It is currently Wed Jun 28, 2017 4:37 pm


All times are UTC [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Problem: No response from mule profile.
PostPosted: Tue Dec 20, 2016 6:12 am 
 
User
User

Joined: Sat Apr 11, 2009 7:29 pm
so geting this problem again think i had it before and got it fixed in some magical way :)
[05:41:32 ] <eastpala> Starting mule profile: mule2
[05:42:33 ] <eastpala> No response from mule profile.

so basically i runnin bots on europe and useast started east some day ago set up mule aswell but its gets stuck when gonna choose realm
it just open the realms where to choose takes useast and close then open again choose useast close does this for 10sec and gets no response
the mules on europe works no problem tried making new there no problem only useast :S

any ideas? is there some delay or some force to get in

EDIT: nvm it seams it fixed itself after 3 days of running so wierd...

08:56:02 ]  <mule2>  In  mule game.
[08:56:10 ]  <eastpala>  AutoMule: Transfering items.
[08:57:08 ]  <mule2>  Mule full, getting next character.
[08:57:15 ]  <mule2>  Made character: topbopbc
[08:57:23 ]  <mule2>  Done muling.

Top
 Profile  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron