Blizzhackers

Home of the Dupe since 2001

* Login   * Register    * FAQ    * Search

Join us on IRC: #bh@irc.synirc.net (or Mibbit Web IRC)


It is currently Sun Aug 20, 2017 8:10 pm


All times are UTC [ DST ]





Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 29 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 07, 2010 6:34 pm 
 
User
User

Joined: Sat May 08, 2010 9:04 pm
DiabloFarmer wrote:
Shaggi wrote:
Change

DisableCache=false

to
DisableCache=true

Just remembered the fix :p

Cariboulou89 wrote:
when you make disablecache=true

seems to work fine, ty :D

thx :-D where I had my head ;)

Top
 Profile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 07, 2010 8:35 pm 
 
User
User
User avatar

Joined: Sun Feb 17, 2008 8:18 pm
Location: 509, WA
STILL didn't fix the error 0.0

_________________
Joined: 04 Mar 2004 Definitely NOT Orez
<~Cthulhon> v1: I said that I think that you are probably a quiet nerd in real life.

Top
 Profile  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 07, 2010 9:27 pm 
 
User
User

Joined: Mon Apr 27, 2009 10:15 pm
TheWarMachine wrote:
STILL didn't fix the error 0.0


what kind of problem are you talking about ? :-?
maybe join #d2bs and describe it there :)

Top
 Profile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 08, 2010 3:08 am 
 
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Thu Dec 09, 2004 6:49 pm
Location: L1 Cache (Data & Instruction)
DiabloFarmer wrote:
TheWarMachine wrote:
STILL didn't fix the error 0.0


what kind of problem are you talking about ? :-?
maybe join #d2bs and describe it there :)


A good idea, also, if you have any more issues plz post them in the D2BS Help/Support forum. You are more likely to get speedy results that way.

Top
 Profile  
 Post subject:
PostPosted: Sun Jun 27, 2010 9:36 pm 
 
User
User

Joined: Fri Mar 07, 2008 6:47 am
What about chicken on hostile in town? It works true, but if I'm running public baal script, with killiing baal it leaving game before baal without reason ...

Top
 Profile  
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 20, 2010 12:30 am 
 
User
User

Joined: Thu Aug 19, 2010 9:40 pm
Just got my temp ban for using d2bs lol

Top
 Profile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Sep 14, 2010 1:03 am 
 
User
User

Joined: Tue Sep 14, 2010 12:52 am
after some time of using the bot its giving me an error that says;

AppName: d2bs.exe Appver: 1.3.0.0 AppStamp:4b8710d4
ModName : mscorwks.dll ModVer 2.0.50727.3615 ModStamp:4be902c7
fDebug: 0 Offset: 0015b86d


the bot worked fine yesterday :(

Top
 Profile  
 Post subject:
PostPosted: Tue Sep 14, 2010 11:31 am 
 
User
User

Joined: Tue Sep 14, 2010 12:52 am
nvm i had to delete some cookies and now it works fine again...

Top
 Profile  
 Post subject: Re: D2BS v1.3.3 - Release Thread
PostPosted: Sun Oct 31, 2010 2:39 pm 
 
User
User

Joined: Sun Jan 06, 2008 2:17 pm
You would think .Net Framework 4 would support applications coded in .Net Framework 3.5 . . .

Top
 Profile  
 Post subject: Re: D2BS v1.3.3 - Release Thread
PostPosted: Fri Apr 01, 2011 9:51 pm 
 
User
User

Joined: Sat Jun 12, 2010 7:00 pm
Excellent!

Top
 Profile  
 Post subject: Re: D2BS v1.3.3 - Release Thread
PostPosted: Tue Apr 05, 2011 1:32 am 
 
User
User

Joined: Mon Apr 04, 2011 3:42 am
I get error report trying to open D2BS loader thing. Any idea why?

Top
 Profile  
 Post subject: Re: D2BS v1.3.3 - Release Thread
PostPosted: Fri Apr 08, 2011 6:36 pm 
 
User
User

Joined: Sat Apr 03, 2010 7:58 pm
[quote="[url=http://www.blizzhackers.cc/viewtopic.php?p=4478503#p4478503]Billiard31 » Mon Apr 04, 2011 7:32 pm[/url]"]I get error report trying to open D2BS loader thing. Any idea why?[/quote]

#1 no one can
#2 post what error you get
#3 what os are you running
#4 do you have Visual Studio 2008 Runtime Installed?
#5 do you have .NET 3.5 Runtime installed?

Top
 Profile  
 Post subject: Re: D2BS v1.3.3 - Release Thread
PostPosted: Sat Apr 09, 2011 8:36 pm 
 
User
User
User avatar

Joined: Thu Feb 22, 2007 7:25 am
Location: PA
I get error report trying to open D2BS loader thing. Any idea why?


you should be using OOG package or figure out d2 driver, not the d2bs loader

_________________
Kolbot download / install thread
Kolbot Support Thread

Top
 Profile  
 Post subject: Re: D2BS v1.3.3 - Release Thread
PostPosted: Sun Apr 10, 2011 1:35 am 
 
User
User

Joined: Sat Apr 03, 2010 7:58 pm
depends on what he is trying to use it for, for instance i make use of the d2bs loader.

Top
 Profile  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 29 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron