Blizzhackers

Home of the Dupe since 2001

* Login   * Register    * FAQ    * Search

Join us on IRC: #bh@irc.synirc.net (or Mibbit Web IRC)


MuleFactory


It is currently Wed Oct 01, 2014 4:59 am


All times are UTC [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 1489 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 100  Next
Author Message
 Post subject: Re: DemonBuddy .282 Bot+Patch
PostPosted: Thu Nov 08, 2012 9:05 pm 
 
User
User

Joined: Wed Oct 31, 2012 1:24 am
thx much @ trublesum! ill try it now

/edit: works like a charm!!!!!!!!!!! so much thx to you! <3

Top
 Profile  
 Post subject: Re: DemonBuddy .282 Bot+Patch
PostPosted: Thu Nov 08, 2012 10:53 pm 
 
User
User
User avatar

Joined: Tue May 04, 2004 6:28 pm
Location: United States
well i got big reds a3 elite hunting , and started the profile with the start_here one , and i got the resetting the deathcounter problem , then i got a profile that only did the keeps , there was no start_here , so i figured id start it at lvl 1 and it would give me the grid segmentation resetting error :/


Resetting death counter error? What are your death counts set to in RadsAtom? Is the plugin ticked to be active in the DB Plugin tab?

Top
 Profile  
 Post subject: Re: DemonBuddy .282 Bot+Patch
PostPosted: Fri Nov 09, 2012 1:53 pm 
 
User
User

Joined: Tue Jun 15, 2004 5:25 am
my d3 crashed 2 times, both happend after "Replaced hook [ProfileOrderBehavior_Hook]"
Anyone has an idea how to fix this?

Top
 Profile  
 Post subject: Re: DemonBuddy .282 Bot+Patch
PostPosted: Fri Nov 09, 2012 6:18 pm 
 
User
User
User avatar

Joined: Thu Jun 22, 2006 2:30 am
Location: Montreal, QC
well i got big reds a3 elite hunting , and started the profile with the start_here one , and i got the resetting the deathcounter problem , then i got a profile that only did the keeps , there was no start_here , so i figured id start it at lvl 1 and it would give me the grid segmentation resetting error :/


Resetting death counter error? What are your death counts set to in RadsAtom? Is the plugin ticked to be active in the DB Plugin tab?

yes , i realised i needed rads profile manager to make the profile i had work , but now it does 1 of the profiles , then starts another and starts giving me the resetting deathcounter problem but it quits game and remakes , and just runs the first profile, i still got to plevel 17 doing this , but i just realised this morning that it wasnt working correctly

Top
 Profile  
 Post subject: Re: DemonBuddy .282 Bot+Patch
PostPosted: Fri Nov 09, 2012 6:41 pm 
 
User
User

Joined: Wed Oct 31, 2012 1:24 am
Got some troubles with the beta version ... it stucks very often imo <.< and it dont unstucks from time to time^^ weird action ... is there any possibility to change the os compatibility from the new version and avoid so the force to use the betabot ?

lg

p.s. @ trublesum can u upload the new version of betabot ? smthg like .75

Top
 Profile  
 Post subject: Re: DemonBuddy .282 Bot+Patch
PostPosted: Fri Nov 09, 2012 7:16 pm 
 
User
User

Joined: Wed Jul 25, 2012 10:40 am
I cant do this step:

___________________________________________________
If you install RadsAtom (which you will), be sure to set DBs inactivity timer to 0 and set RadsAtom inactivity time to whatever number you want. Failure to do so will cause your bot to stand at the character screen randomly instead of create new games.
____________________________________________________

€:

Cause there is no config windows if i click on "config" at RadsAtom.

Is there any who can sende me or upload the data where this option is set?

Top
 Profile  
 Post subject: Re: DemonBuddy .282 Bot+Patch
PostPosted: Sat Nov 10, 2012 1:21 am 
 
User
User

Joined: Sat Apr 21, 2012 4:49 pm
Location: Israel
works perfect! well played

Top
 Profile  
 Post subject: Re: DemonBuddy .282 Bot+Patch
PostPosted: Sat Nov 10, 2012 2:25 am 
 
User
User
User avatar

Joined: Tue May 04, 2004 6:28 pm
Location: United States
-If you have errors please see original updated post with pictures and ensure you've done everything correctly.
-updated the DB version in original post as well

I cant do this step:

___________________________________________________
If you install RadsAtom (which you will), be sure to set DBs inactivity timer to 0 and set RadsAtom inactivity time to whatever number you want. Failure to do so will cause your bot to stand at the character screen randomly instead of create new games.
____________________________________________________

€:

Cause there is no config windows if i click on "config" at RadsAtom.

Is there any who can sende me or upload the data where this option is set?


Step 13.

well i got big reds a3 elite hunting , and started the profile with the start_here one , and i got the resetting the deathcounter problem , then i got a profile that only did the keeps , there was no start_here , so i figured id start it at lvl 1 and it would give me the grid segmentation resetting error :/


Resetting death counter error? What are your death counts set to in RadsAtom? Is the plugin ticked to be active in the DB Plugin tab?

yes , i realised i needed rads profile manager to make the profile i had work , but now it does 1 of the profiles , then starts another and starts giving me the resetting deathcounter problem but it quits game and remakes , and just runs the first profile, i still got to plevel 17 doing this , but i just realised this morning that it wasnt working correctly


BigRed works fine for me with RadsAtom, please config RadsAtom.

Top
 Profile  
 Post subject: Re: DemonBuddy .282 Bot+Patch
PostPosted: Sat Nov 10, 2012 3:40 am 
 
User
User
User avatar

Joined: Sat Jul 07, 2012 10:46 pm
Location: 01000111
New patch out, how will we handle it?

_________________
Leecher since 2004

Top
 Profile  
 Post subject: Re: DemonBuddy .282 Bot+Patch
PostPosted: Sat Nov 10, 2012 3:47 am 
 
User
User
User avatar

Joined: Tue May 04, 2004 6:28 pm
Location: United States
When a new patch is released you update the offsets by getting them from someone or pulling them yourself from updated demonbuddy.

Top
 Profile  
 Post subject: Re: DemonBuddy .282 Bot+Patch
PostPosted: Sat Nov 10, 2012 4:05 am 
 
User
User

Joined: Sat Nov 10, 2012 4:02 am
How to pull the offset by myself?

Top
 Profile  
 Post subject: Re: DemonBuddy .282 Bot+Patch
PostPosted: Sat Nov 10, 2012 4:35 am 
 
User
User
User avatar

Joined: Tue May 04, 2004 6:28 pm
Location: United States
How to pull the offset by myself?


Please note current offsets needed for patch are included with the patch.rar

Grab Auth from main post.
Using the Buddy_Dump.exe from cmd:

How to Update the Tiles, Meshes and Offsets:
1. Get a valid DemonBuddy license, a 1 day trial will do
2. Run cmd.exe (or drop your cmd.exe in if that doesn't work)
3. Use the key below or use 'Buddy_dump -help' to find out the proper syntax needed
4. Dump data from servers

Dumper keys explanation:
-l : login\key (valid, official)
-p : password (if it is)
-gv : game build (look it in diablo iii.exe properties window)
-bv : bot file version ( look in the same place of bot exe)
-bot : bot type selector: HB2, DB (default HB2)


Last edited by Trublesum on Sat Nov 10, 2012 4:44 am, edited 1 time in total.
Top
 Profile  
 Post subject: Re: DemonBuddy .282 Bot+Patch
PostPosted: Sat Nov 10, 2012 4:42 am 
 
User
User
User avatar

Joined: Tue May 04, 2004 6:28 pm
Location: United States
.

Top
 Profile  
 Post subject: Re: DemonBuddy .282 Bot+Patch
PostPosted: Sat Nov 10, 2012 4:49 am 
 
User
User

Joined: Sat Nov 10, 2012 4:45 am
Location: SG =)
hi all, i had followed the step by step guide everything seems fine. h/ever i am unable to select any plugin as shown on the SS.

Image


i had tried several times of reinstalling and also creating the plugins folder on my own but it still does nt show up. any advice would be appreaciated :)

thanks!

_________________
Buying D3 SC Gold!

DSF~

Top
 Profile  
 Post subject: Re: DemonBuddy .282 Bot+Patch
PostPosted: Sat Nov 10, 2012 4:56 am 
 
User
User
User avatar

Joined: Tue May 04, 2004 6:28 pm
Location: United States
Did you restart demonbuddy after placing the plugin in the plugin folder?

Top
 Profile  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1489 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 100  Next

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron