Blizzhackers

Home of the Dupe since 2001

* Login   * Register    * FAQ    * Search

Join us on IRC: #bh@irc.synirc.net (or Mibbit Web IRC)


It is currently Mon Jan 23, 2017 9:22 am


All times are UTC [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 562 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 38  Next
Author Message
 Post subject: Re: Let's put D2 out of its misery? Dupe method inside
PostPosted: Fri Jun 13, 2014 6:22 am 
 
User
User

Joined: Fri Jun 13, 2014 5:23 am
Quote:
Make sure you are doing the first few steps correctly.


EDIT: I have no idea what is wrong so I will simply post my step by step trials here.

1. Make game with character still in Act 1
2. Join game with mule and trader
3. Game maker leaves
4. Take trader to act 2 town waypoint, use .watch send add 13, click waypoint and take note of the waypoint id
5. Take mule and use .block send add 30, talk to Jerhyn and run to waypoint
6. Stand mule next to waypoint and use .send 49[waypoint id]00000000
7. Have mule attempt to trade with trader

This is where nothing happens and if I use the trader to initiate the trade it simply says that the mule is busy.

Top
 Profile  
 Post subject: Re: Let's put D2 out of its misery? Dupe method inside
PostPosted: Fri Jun 13, 2014 7:52 am 
 
User
User

Joined: Fri Jun 13, 2014 7:12 am
Coming out of lurking to post in epic thread. Thanks to op for method, heres my new rune collection on HC exp Ladder, but I had to start from Fals lol because I hadnt found anything yet.

Image

[cool story bro]Took a break from d2 to play d3/ros, which obviously sucks but can still hold attention somewhat though I always end up exhausting the content. Played classic sc for the first time on previous reset (which in retrospect has less content then d3 on release imo, though still better), and decided on HC exp this ladder. After completing d3 hc back in 1.0.4 (post the first major nerf, but still something i guess), it changed my perspective on how baby d2 hc is in comparison (instant quit, champs/bosses are almost all useless, potion system, etc), but thats a rant getting off topic about a ship thats already sailed.[/cool story bro]

Just as others have said, it will be interesting to see if blizz is going to do anything. It hurts my brain to think how much money has been made because of things like this.

If someone could proceed to release a time machine as well, so I can go back and sell duped runes, bot d3 more aggressively, and mine bitcoins that would be appreciated.

Top
 Profile  
 Post subject: Re: Let's put D2 out of its misery? Dupe method inside
PostPosted: Fri Jun 13, 2014 8:47 am 
 
User
User

Joined: Mon Jun 02, 2014 7:43 am
Hello,

Currently working on a d2bs script, combined with redvex.
Randomly, the trade window (from trader) is closing once he leave town.

Which part the script 'randomly' fail?

I really dont get it.
ty

Top
 Profile  
 Post subject: Re: Let's put D2 out of its misery? Dupe method inside
PostPosted: Fri Jun 13, 2014 10:23 am 
 
User
User

Joined: Sun Jun 08, 2014 1:37 pm
possibly patch getting rd as soon as I drop items (was working perfect)

Top
 Profile  
 Post subject: Re: Let's put D2 out of its misery? Dupe method inside
PostPosted: Fri Jun 13, 2014 10:31 am 
 
User
User

Joined: Fri Jun 13, 2014 10:28 am
Hey the program still isn't working for me. I've used the direct link that you updated and everything but I still get CreateRemoteThreadEx could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll. Any suggestions or fixes? Really want to try this




This fix now, i wanna be like everyone else

Top
 Profile  
 Post subject: Re: Let's put D2 out of its misery? Dupe method inside
PostPosted: Fri Jun 13, 2014 10:46 am 
 
User
User
User avatar

Joined: Thu Aug 04, 2005 1:12 am
Location: Australia
Who knew the way to get bh new users was to release a dupe method :)

Top
 Profile  
 Post subject: Re: Let's put D2 out of its misery? Dupe method inside
PostPosted: Fri Jun 13, 2014 12:47 pm 
 
User
User

Joined: Tue Sep 25, 2007 12:54 pm
Location: Interweb
Who knew the way to get bh new users was to release a dupe method :)

_________________
(ノ゚ο゚)ノミ★゜・。。・゜゜・。。゜☆゜・。。・゜゜・。。・゜゜・。。・゜☆゜・。。・゜゜・。

Top
 Profile  
 Post subject: Re: Let's put D2 out of its misery? Dupe method inside
PostPosted: Fri Jun 13, 2014 1:32 pm 
 
User
User

Joined: Tue Aug 16, 2011 6:28 pm
Hey the program still isn't working for me. I've used the direct link that you updated and everything but I still get CreateRemoteThreadEx could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll. Any suggestions or fixes? Really want to try this




This fix now, i wanna be like everyone else


Which OS? I've only tested it on Windows 7. Use another dll injector perhaps, like RemoteDLL http://securityxploded.com/remotedll.php

And try turning off any antivirus you're running, they dont like dll injectors

Top
 Profile  
 Post subject: Re: Let's put D2 out of its misery? Dupe method inside
PostPosted: Fri Jun 13, 2014 1:50 pm 
 
User
User

Joined: Thu Jun 12, 2014 2:35 pm
Hey the program still isn't working for me. I've used the direct link that you updated and everything but I still get CreateRemoteThreadEx could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll. Any suggestions or fixes? Really want to try this




This fix now, i wanna be like everyone else


Which OS? I've only tested it on Windows 7. Use another dll injector perhaps, like RemoteDLL http://securityxploded.com/remotedll.php

And try turning off any antivirus you're running, they dont like dll injectors


I am using windows xp on a 5 or 6 year old gateway laptop. I've tried every technique I could find, however my PC troubleshooting isn't top notch. I've been looking for a workaround to get your program to work all day yesterday but no luck so far. Is the link u posted pretty simple for a noob to figure out (my degree is in accounting, I think that's why I'm struggling to find a solution... It probs get past me sometimes)

Edit: I read through the instructions and it sounds fairly simple to use. I will try at lunch and pray I get this working to enjoy your program before blizzard patches something n ruins the fun...

Top
 Profile  
 Post subject: Re: Let's put D2 out of its misery? Dupe method inside
PostPosted: Fri Jun 13, 2014 2:23 pm 
 
User
User

Joined: Tue Mar 22, 2011 3:16 pm
e:zboub.

Top
 Profile  
 Post subject: Re: Let's put D2 out of its misery? Dupe method inside
PostPosted: Fri Jun 13, 2014 2:41 pm 
 
User
User

Joined: Mon Jun 02, 2014 7:43 am
I'm curious in your DLL, how you 'hide' the trade window?
(once trade window is open, hit F9 is 'closing' it)

Edit : Nevermind, answer is 77 0D (ty@irc)

Top
 Profile  
 Post subject: Re: Let's put D2 out of its misery? Dupe method inside
PostPosted: Fri Jun 13, 2014 3:42 pm 
 
User
User

Joined: Thu Jun 12, 2014 12:38 am
thank you i can now afford to buy village goat from my uncle haneed and make him envy my wealth and go nanana now i am hero and you are not telling me i am waste time

Top
 Profile  
 Post subject: Re: Let's put D2 out of its misery? Dupe method inside
PostPosted: Fri Jun 13, 2014 4:33 pm 
 
User
User

Joined: Fri Nov 15, 2013 1:05 am
any ways to make it work in 1.13c?

Top
 Profile  
 Post subject: Re: Let's put D2 out of its misery? Dupe method inside
PostPosted: Fri Jun 13, 2014 4:40 pm 
 
User
User

Joined: Fri Jun 13, 2014 10:28 am
Hey the program still isn't working for me. I've used the direct link that you updated and everything but I still get CreateRemoteThreadEx could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll. Any suggestions or fixes? Really want to try this




This fix now, i wanna be like everyone else


Which OS? I've only tested it on Windows 7. Use another dll injector perhaps, like RemoteDLL http://securityxploded.com/remotedll.php

And try turning off any antivirus you're running, they dont like dll injectors



game.exe doesnt even show up with remotedll.

Top
 Profile  
 Post subject: Re: Let's put D2 out of its misery? Dupe method inside
PostPosted: Fri Jun 13, 2014 4:47 pm 
 
Administrator Gold
Administrator Gold
User avatar

Joined: Fri Sep 20, 2002 2:38 am
Location: ٩(͡๏̯͡๏)۶Chatsubo Shacko Factory
Run as Admin

http://bhfiles.com/files/Dev.Toolkit/Ca ... rmEdit.exe
http://bhfiles.com/files/Misc/Injector.exe
http://bhfiles.com/files/Misc/RemoteDll.zip
http://bhfiles.com/files/Diablo%20II/1. ... -12-07.rar (I probably only have the last ver maintained by Zoxc, but shouldn't matter)
http://bhfiles.com/files/Diablo%20II/1. ... Plugin.rar
http://bhfiles.com/files/Diablo%20II/1. ... .23078.rar

Also, since Warden is not active you could use D2HackIt! & modules as well.

_________________
Image Image Image

Image

Top
 Profile  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 562 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 38  Next

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron